Walking Dinner

Vind je een lopend buffet voor thuis ook een goede oplossing wanneer je bezoek over de vloer krijgt maar heb je geen zin om zoveel verschillende soorten gerechten te maken? Laat dan ons cateringbedrijf dan een walking diner verzorgen, bijvoorbeeld bij jou in Capelle aan den IJssel! Bij Aceintuna Catering hebben we meer dan 25 jaar ervaring waardoor we snel kunnen schakelen om een lopend buffet voor bij jou thuis te verzorgen. De mogelijkheden zijn bij ons net zo uitgebreid als jouw persoonlijke wensen, voor zowel particulier als bedrijf. Wij kenmerken onze snelle service met goede kwaliteit en een persoonlijke benadering.

Laat ons jouw lopend buffet voor thuis verzorgen
Wil jij zelf graag een lopend buffet voor thuis voor jou en jouw gasten? Of wil je voor bijvoorbeeld jouw familie in Capelle aan den IJssel, een walking diner laten verzorgen? De professionele medewerkers van ons cateringbedrijf bereiden met liefde alle gerechtenvoor een lopend buffet voor thuis. Wij werken alleen met verse ingrediënten waardoor de kwaliteit gewaarborgd is. Onze voorkeur gaat uit naar biologische producten en producten uit de streek. Daarnaast vinden wij duurzaam materiaal belangrijk. Ben je vegetariër of vegan? Of eet je glutenvrij of halal? Voor ons is dit geen probleem! Wij maken het walking diner dat bijvoorbeeld bij jouw familie past vanuit ons cateringbedrijf nabij Capelle aan den IJssel.

Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken
Ben je enthousiast geworden en wil je graag een walking diner laten verzorgen vanuit ons cateringbedrijf nabij Capelle aan den IJssel? Neem contact met ons op door te bellen naar 010 – 265 71 77 of stuur een e-mail naar info@acatering.nl. Geef al jouw persoonlijke voorkeuren door aan onze professionele medewerkers en bespreek de diverse mogelijkheden voor het perfecte walking diner bij jou in Capelle aan den IJssel! Wist je trouwens dat je ook een maaltijd thuis bezorgd kunt krijgen of een kok aan huis langs kan laten komen?

Hieronder vindt u een voorbeeld van een walking dinner zoals besteld door een klant. Uiteraard maken wij het menu volledig voor u op maat, afgestemd op uw wensen! 

VOORGERECHT (3 voorgerechten per gast)

  • Combinatie van geflambeerde zalm en zeewiersalade
  • Carpaccio van langzaam gegaarde kipfilet met rucola, pijnboompitten, Parmezaan en pesto
  • Vijg en peer met een romige gorgonzola crème
  • Halve avocado gevuld met een spread van aubergine en gegarneerd met eetbare bloemen
  • Buratta met gegrilde groenten
  • Soep 

Italiaanse tomatensoep met pesto met een schuimkraag van opgeklopte room en nootmuskaat

HOOFDGERECHT (2 hoofdgerechten per persoon)

  • Op laag tempratuur gegaarde kalfssukade met een bitterbal van stamppot met zuurkool.
  • Gebakken zalm met parelpasta en kreeftenroom
  • Live bereidt onze chef-kok linguine pasta voor. De pasta wordt in een hele Parmezaan, wat langzaam smelt, bereidt en afgemaakt met een saus van truffelroom en champignons.
  • Dessert

© Aceituna Catering 2023

Aceituna Catering
Louise de Colignylaan 302 
3062 HN Rotterdam

Aanmelden voor nieuwsbrief
Contact

Louise de Colignylaan 302 
3062 HN Rotterdam

info@acatering.nl
www.acatering.nl

010 - 265 71 77 
06 - 14 69 03 15

@Acatering2023